René

Rian

René (1970) en Rian (1970) Jannink-Schabbink zijn in 2005 begonnen met het houden van legkippen  op erve Daggel in Hertme. (het geboortehuis van Rian) en sinds 2018 is het bedrijf biologisch gecertificeerd en is er ook een neventak bijgekomen ; de verkoop van eieren aan winkels en horeca en is er gestart met de Eitomatiek. 

De passie voor kippen kreeg René al mee vanaf zijn jongste jaren . Zijn ouders hadden in Bentelo (ambt Delden) een opfokbedrijf voor moederdieren waar René tot zijn 23ste fulltime in mee werkte. Nadat René een aantal jaren werkzaam is geweest als uitvoerder in de bouw deed zich de kans voor om in Hertme weer als pluimveehouder aan de slag te gaan. Een keuze waar we nog elke dag gelukkig mee zijn.

Naast het werk op de boerderij is René ook nog steeds werkzaam in de bouw als zelfstandige: René Jannink Timmerwerk & Onderhoud.

De dagelijkse gang van zaken op het pluimveebedrijf  & de eierverkoop worden door Rian gedaan samen met medewerker Edwin

Maecenas eget est convallis nisl interdum sodales molestie ac leo. Cras tempor lacus eu suscipit molestie. Aenean laoreet nunc lorem, ac mollis risus laoreet sed. Donec tortor orci, eleifend sagittis placerat a, sagittis et elit. Etiam a egestas ante, a interdum nunc. Donec diam libero, auctor et nunc eu, elementum scelerisque urna. Morbi at leo velit. Cras justo ipsum, lacinia sed luctus at, scelerisque quis nibh.